Bărbat violent, căutat de autorităţi, depistat la P.T.F. Petea Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat și predat autorităților competente un cetățean român pe numele căruia era Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat și predat autorităților competente un cetățean român pe numele căruia era Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Bărbat violent, căutat de autorităţi, depistat la P.T.F. Petea

Bărbat violent, căutat de autorităţi, depistat la P.T.F. Petea

Bărbat violent, căutat de autorităţi, depistat la P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat și predat autorităților competente un cetățean român pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În data de 19 mai, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul român Gabriel C., în vârstă de 30 ani, cu domiciliul în județul Iași.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind căutat de autorităţi.
Acesta avea emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus