Condamnat la închisoare, oprit în vama Petea Reviewed by CD on . În cursul zilei de marți, 23 mai a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un tânăr în În cursul zilei de marți, 23 mai a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un tânăr în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Condamnat la închisoare, oprit în vama Petea

Condamnat la închisoare, oprit în vama Petea

Condamnat la închisoare, oprit în vama Petea

În cursul zilei de marți, 23 mai a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un tânăr în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Botoșani.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către polițiștii de frontieră, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 19 mai a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Săveni a dispus o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de trei ani și 10 luni, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Tânărul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus