Deces crunt pentru un bărbat din Satu Mare Reviewed by CD on . Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Satu Mare, a avut parte de un deces în condiții tragice. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro că vict Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Satu Mare, a avut parte de un deces în condiții tragice. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro că vict Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Deces crunt pentru un bărbat din Satu Mare

Deces crunt pentru un bărbat din Satu Mare

Deces crunt pentru un bărbat din Satu Mare

Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Satu Mare, a avut parte de un deces în condiții tragice. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro că victima efectua lucrări de alimentare a unui hidrofor, dar din cauza instalației artizanale, bărbatul a fost electrocutat.

Ajuns la fața locului, echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță nu a mai putut face absolut nimic pentru a-l salva pe bărbat. Acesta ar fi intrat în stop cardio-respirator imediat după ce s-a electrocutat.

”Vineri, 18.08.2017, suntem solicitați prin dispeceratul 112, în localitatea Rătești, la un pacient electrocutat. La sosirea echipajului cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare, acesta este deja decedat. La fata locului s-a aflat si un echipaj de poliție”, este comunicatul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus