Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit în P.T.F. Petea Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Petea au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 32.200 lei, care figura în bazele de Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Petea au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 32.200 lei, care figura în bazele de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit în P.T.F. Petea

Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit în P.T.F. Petea

Mercedes căutat de autorităţile din Italia, descoperit în P.T.F. Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Petea au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 32.200 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.

În data de 18 mai, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român Adrian N., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia.
Autovehiculul, în valoare de aproximativ 32.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.
În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus