Furt de material lemnos la Negrești-Oaș și Ardud Reviewed by CD on . Având ca prioritate prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în zonele adiacente fondurilor fo Având ca prioritate prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în zonele adiacente fondurilor fo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Furt de material lemnos la Negrești-Oaș și Ardud

Furt de material lemnos la Negrești-Oaș și Ardud

Furt de material lemnos la Negrești-Oaș și Ardud

Având ca prioritate prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în zonele adiacente fondurilor forestiere.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, polițiștii negreșteni au identificat un bărbat de 43 de ani din Negrești Oaș în timp ce transporta cu o căruță material lemons, fără a putea dovedi proveniența și fără a deține documente legale de transport.
Materialul lemons a fost ridicat în vederea confiscării, iar căruțașul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Și polițiștii din Ardud au identificat, ieri, un bărbat de 36 de ani din localitate, care a fost surprins în timp ce scotea din rădăcini arbori tineri din fondul forestier aferent localității Ardud.Și în acest caz materialul lemons a fost confiscat, iar bărbatul a fost sancționat conform Legii 171/2010 cu amendă de 1.000 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus