Lupta împotriva infecțiilor la Spitalul Județean, cu ajutorul specialiștilor din Anglia și Malta Reviewed by CD on . Spitalul Județean Satu Mare a organizat în perioada 4-18 mai o serie de activități care au avut scopul de a îmbunătăți igiena mâinilor în cadrul îngrijirilor pe Spitalul Județean Satu Mare a organizat în perioada 4-18 mai o serie de activități care au avut scopul de a îmbunătăți igiena mâinilor în cadrul îngrijirilor pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lupta împotriva infecțiilor la Spitalul Județean, cu ajutorul specialiștilor din Anglia și Malta

Lupta împotriva infecțiilor la Spitalul Județean, cu ajutorul specialiștilor din Anglia și Malta

Lupta împotriva infecțiilor la Spitalul Județean, cu ajutorul specialiștilor din Anglia și Malta

Spitalul Județean Satu Mare a organizat în perioada 4-18 mai o serie de activități care au avut scopul de a îmbunătăți igiena mâinilor în cadrul îngrijirilor pentru sănătate.

În această săptămână echipe de specialiști în prevenirea infecțiilor din Marea Britanie și Malta au susținut cursuri privind igiena mâinilor, curățenia mediului e spital; tehnica aseptică; prevenirea infecțiilor de plagă chirurgicală și comunicare profesională. Campania de conștientizare a importanței igienei mâinilor în prevenirea infecțiilor va continua prin organizarea în spital a unui concurs de postere cu tema campaniei și acordarea unor premii campionilor în prevenirea infecțiilor.
Astăzi, într-un cadrul festiv, a avut loc încheierea vizitei de lucru a acestor specialiști formată din Carole Hallam – senior nurse clinical Governance Calderdale and Huddersfield NHS Foundation Trust, Tracey Corney – Patient Experience Lead Bradford District Care NHS Foundation Trust, Gary Thirkel – infection prevention and control nurse, The Christie Hospital, Manchester și Debbie Xuereb – senior practice nurse – Infection Prevention & Control Mater Dei Hospital Malta.
Echipa a petrecut patru zile la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, în care au fost desfășurate activități de instruire destinate asistenților șefi și formatorilor interni de la nivelul SJUSM, care vor avea nobila misiune de a multiplica experiența și cunoștințele acumulate.
Temele de instruire au fost igiena mâinilor, tehnica aseptică de pansare a plăgilor, prevenirea infecțiilor, comunicarea și relaționare cu pacientul și vizita de lucru pe secțiile ATI, Oncologie, Psihiatrie, Ortopedie, secția externă Tășnad.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus