Niciun laborator din Spitalul Județean nu este acreditat. Toți banii de asigurări se duc la privați. Reviewed by CD on . Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare face câteva precizări în legătură cu informațiile referitoare la sumele alocate asistenței medicale Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare face câteva precizări în legătură cu informațiile referitoare la sumele alocate asistenței medicale Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Niciun laborator din Spitalul Județean nu este acreditat. Toți banii de asigurări se duc la privați.

Niciun laborator din Spitalul Județean nu este acreditat. Toți banii de asigurări se duc la privați.

Niciun laborator din Spitalul Județean nu este acreditat. Toți banii de asigurări se duc la privați.

Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare face câteva precizări în legătură cu informațiile referitoare la sumele alocate asistenței medicale pentru specialități paraclinice și condițiile de acordare a acestora.

Astfel, suma totală anuală pentru aceste servicii este de 6.935.000 lei, care se împarte astfel; 50%, adică 3.467.000 lei, pentru servicii de imagistică medicală (RMN, CT, Radiologie) și 50% pentru analize medicale de laborator.
La un calcul simplu reiese că laboratoarele din județ, care au contract cu CJAS, decontează analize medicale în cuantum de 770.444 euro pentru anul 2017.
Casa Județeană de Asigurări de Sănătate are în prezent contract cu 14 laboratoare private în municipiul Satu Mare și în celelalte orașe ale județului, însă laboratoarele care aparțin spitalelelor publice din județ nu îndeplinesc criteriile de acreditare RENAR, condiție obligatorie pentru a avea contract cu CJAS. Din acest motiv, niciunul nu este în contract cu CJAS

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus