Reținuți după ce au furat o mașina și au avariat-o Reviewed by CD on . Sâmbătă, două persoane din Carei și Căpleni au fost reținute pentru 24 de ore, ca urmare a faptului că cei doi, unul în vârstă de 27 de ani și unul de 14 ani, a Sâmbătă, două persoane din Carei și Căpleni au fost reținute pentru 24 de ore, ca urmare a faptului că cei doi, unul în vârstă de 27 de ani și unul de 14 ani, a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Reținuți după ce au furat o mașina și au avariat-o

Reținuți după ce au furat o mașina și au avariat-o

Reținuți după ce au furat o mașina și au avariat-o

Sâmbătă, două persoane din Carei și Căpleni au fost reținute pentru 24 de ore, ca urmare a faptului că cei doi, unul în vârstă de 27 de ani și unul de 14 ani, ar fi comis un furt de auto.

Partea vătămată, un bărbat de 32 de ani din Carei, a sesizat furtul autoturismului la ora 04.10 a zilei de 15 aprilie.
Cercetările au relevat faptul că cei doi bănuiți, s-au deplasat cu autoturismul o distanță scurtă, abandonându-l după ce l-au avariat, cauzând un prejudiciu estimat la 3500 Euro, nerecuperat.
Polițiștii judiciariști din Carei, sprijiniți de colegii lor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei implicați, cercetările urmând să continue pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei și recuperarea prejudiciului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus