Sătmărean condamnat pentru furt, reținut la intrarea în țară Reviewed by CD on . Duminică, 12 martie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vâr Duminică, 12 martie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vâr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sătmărean condamnat pentru furt, reținut la intrarea în țară

Sătmărean condamnat pentru furt, reținut la intrarea în țară

Sătmărean condamnat pentru furt, reținut la intrarea în țară
Duminică, 12 martie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în județul Satu Mare.
Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii nostril, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 8 martie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Satu Mare l-a condamnat la un an pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat.
Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus