Secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prezent în Satu Mare Reviewed by CD on . Cele mai mari investiții din județul Satu Mare sunt susținute prin proiectele cu finanțare europeană. În cadrul vizitei efectuată astăzi în județul Satu Mare, H Cele mai mari investiții din județul Satu Mare sunt susținute prin proiectele cu finanțare europeană. În cadrul vizitei efectuată astăzi în județul Satu Mare, H Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prezent în Satu Mare

Secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prezent în Satu Mare

Secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prezent în Satu Mare
Cele mai mari investiții din județul Satu Mare sunt susținute prin proiectele cu finanțare europeană. În cadrul vizitei efectuată astăzi în județul Satu Mare, Hegedüs Csilla, secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a discutat cu autoritățile locale despre stadiul proiectelor aflate în dezvoltare, dar și despre perspectivele privind următoarea perioadă de finanțare.
Mai multe proiecte europene de mare anvergură, care vor asigura o dezvoltare considerabilă a întregului județ, urmează să fie încheiate până la sfârșitul acestui an. În cadrul întâlnirii de astăzi, doamna Hegedüs Csilla a dat asigurări că vor fi alocate la timp toate resursele financiare necesare pentru finalizarea la timp a acestor investiții.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus