Certificat ce atestă inspecţia tehnică periodică, fals, descoperit la controlul de frontieră, în PTF Petea Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră sătmăreni din cadrul PTF Petea efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals în cazul unui cetățean român întrucât a Poliţiştii de frontieră sătmăreni din cadrul PTF Petea efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals în cazul unui cetățean român întrucât a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Certificat ce atestă inspecţia tehnică periodică, fals, descoperit la controlul de frontieră, în PTF Petea

Certificat ce atestă inspecţia tehnică periodică, fals, descoperit la controlul de frontieră, în PTF Petea

Certificat ce atestă inspecţia tehnică periodică, fals, descoperit la controlul de frontieră, în PTF Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni din cadrul PTF Petea efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals în cazul unui cetățean român întrucât a prezentat la controlul de frontieră un certificat ITP fals.
În data de 15 martie a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din România, un cetăţean român în vârstă de 22 de ani, din județul Ialomița la volanul unui autovehicul marca Audi A4, înmatriculat în Franța.
La solicitarea colegilor noștri, bărbatul a prezentat și certificatul ITP al mijlocului de transport. În urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că este fals, deoarece nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.
Drept urmare, polițiștii de frontieră sătmăreni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând ca, la finalul cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus