Festivalul Vinului „Bakator” va promova vinurile și zona viticolă Orașu Nou Reviewed by CD on . Orașu Nou va găzdui, în 9-10 septembrie, un festival destinat iubitorilor de vin, a bunătăților culinare și nu numai. Proiectul „Promovarea zonei viticole și a Orașu Nou va găzdui, în 9-10 septembrie, un festival destinat iubitorilor de vin, a bunătăților culinare și nu numai. Proiectul „Promovarea zonei viticole și a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Vinului „Bakator” va promova vinurile și zona viticolă Orașu Nou

Festivalul Vinului „Bakator” va promova vinurile și zona viticolă Orașu Nou

Festivalul Vinului „Bakator” va promova vinurile și zona viticolă Orașu Nou

Orașu Nou va găzdui, în 9-10 septembrie, un festival destinat iubitorilor de vin, a bunătăților culinare și nu numai.

Proiectul „Promovarea zonei viticole și a județului Satu Mare prin vinurile nobile Bakator” include o serie de activități de promovare a zonei viticole din Orașu Nou și a vinurilor nobile specifice zonei. Prin acest proiect, inițiat de Asociația Bakator și finanțat de Consiliul Județean Satu Mare se va crea și o identitate vizuală comună a vinurilor nobile locale, iar în perioada următoare se va mediatiza acest soi deosebit ”Bakator” în cadrul publicului larg.
Strategia de promovare are un element central, destinat publicului larg: Festivalul Vinului Bakator, care va avea loc în data de 9-10 septembrie în centrul localității, cu prezența oaspeților din mai multe localități și zone viticole. Pentru vizitatori se pregătește un program muzical diversificat, acompaniat de bunătățile culinare și vinuri nobile.
Sâmbăta vor avea loc discuții tematice între viticultori și invitații de specialitate, iar pentru ziua de duminică se pregătește următorul program: la ora 11.30 se va dezveli panoul de întâmpinare a turiștilor la intrarea în localitate.
Deschiderea oficială va avea loc de la ora 12 în centrul localității. De la ora 14 tinerii talenți locali vor evolua pe scenă, de la ora 15 Tabori Ghiță Petrică va susține un concert deosebit. De la ora 16 vor urca pe scenă grupuri de dans din Orașu Nou și Aghireș, după vor avea loc concerte de muzică ușoară: Két Haver și Martocsan Gyongyi. De la ora 20 formația Bakator va prezenta un repertoar muzical dedicat consumului de vinuri nobile. După acest program deosebit, de la ora 21 vor urca pe scenă Frații Bertici iar în încheiere, de la ora 22 formația ”Két zsivány” va încheia programul.
În opinia organizatorilor, Festivalul Vinului ”Bakator” va reprezenta pe termen lung un punct de reper pe paleta de evenimente județene: ”bazându-ne pe calitatea vinurilor nobile, pe poziționarea geografică strategică, precum și pe ospitalitatea locuitorilor vom realiza un festival original, cu atmosferă deosebită și programe incitante pentru locuitorii zonei dar mai ales, turiștilor”
Activitatea de promovare a zonei se va completa cu alte evenimente culturale în decursul anului 2017, iar pentru anul 2018 se va defini un calendar de promovare și evenimente, cu scopul de a oferi o promovare eficientă a zonei viticole și a vinurilor nobile. Vă așteptăm!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus