Raluca Dumitru, locul I la Festivalul Național și Internațional de Muzică Francofonă Reviewed by CD on . În perioada 18.05 – 20.05 a avut loc la Baia Mare festivalul naţional şi internaţional de muzică francofonă „Chants, son sur scene”, festival care a ajuns la ce În perioada 18.05 – 20.05 a avut loc la Baia Mare festivalul naţional şi internaţional de muzică francofonă „Chants, son sur scene”, festival care a ajuns la ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Raluca Dumitru, locul I la Festivalul Național și Internațional de Muzică Francofonă

Raluca Dumitru, locul I la Festivalul Național și Internațional de Muzică Francofonă

Raluca Dumitru, locul I la Festivalul Național și Internațional de Muzică Francofonă

În perioada 18.05 – 20.05 a avut loc la Baia Mare festivalul naţional şi internaţional de muzică francofonă „Chants, son sur scene”, festival care a ajuns la cea de a XVII-a ediţie, care reuneşte participanţi din mai multe judeţe ale ţării.

Acest festival este un bun prilej de promovare a limbii franceze prin cântec. Judeţul Satu-Mare a fost reprezentat de elevele: Hotca Stefania, Colegiul National „Mihai Eminescu”, categoria 13-15 ani, profesor coordonator, Mariana Molnar, câştigând premiul special de încurajare, Daniela Raţiu, Colegiul National „Doamna Stanca”, categoria 16-17 ani şi Raluca Dumitru, Colegiul Naţional „Doamna Stanca” categoria 18-25 ani, ultimele două concurente fiind coordonate de profesor Mirela Rusu.
Marele câştigător al acestui festival a fost Raluca Dumitru, ocupând locul I, premiu încununat şi de o excursie de 10 zile în Franţa!
Felicitări concurentelor judeţului Satu Mare care s-au întors cu rezultate remarcabile!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus