Premii onorante ale elevilor de la Colegiul Eminescu la concursuri naționale și internaționale Reviewed by CD on . Ediția a doua a Concursului Internațional ”Tinerii spun NU discriminării!”, organizat de Asociaţia Română pentru Dezvoltare Europeană Timișoara (ARDE) în colabo Ediția a doua a Concursului Internațional ”Tinerii spun NU discriminării!”, organizat de Asociaţia Română pentru Dezvoltare Europeană Timișoara (ARDE) în colabo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Premii onorante ale elevilor de la Colegiul Eminescu la concursuri naționale și internaționale

Premii onorante ale elevilor de la Colegiul Eminescu la concursuri naționale și internaționale

Premii onorante ale elevilor de la Colegiul Eminescu la concursuri naționale și internaționale

Ediția a doua a Concursului Internațional ”Tinerii spun NU discriminării!”, organizat de Asociaţia Română pentru Dezvoltare Europeană Timișoara (ARDE) în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Inspectoratul Școlar Județean Caras Severin, Inspectoratul Școlar Județean Mehedinţi, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Consiliul Județean Timiș, s-a desfășurat, la finele lunii noiembrie a acestui an, în Timișoara.

În concurs au fost înscrise lucrări din trei țări și anume din Ungaria, din Serbia, respectiv din România. Lucrările au fost împărțite pe două secțiuni, Eseu și Fotografie.
Daria Pisaltu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare, a obținut locul I la Secțiunea Fotografie, coordonator fiind consilierul școlar Varadi Cornelia Alina. Fotografia are titlul Societate.
Festivitatea de premiere a avut loc vineri, 24 noiembrie a.c. în Sala mare de ședințe a Consiliului Județean Timiș. Mai multe detalii cu referire la ediția din acest an a concursului se pot regăsi la adresa URL www.spuneNUdiscriminarii.worpress.com.
Alte rezultate frumoase ale eminescienilor, de data aceasta ale celor care iubesc fizica, sunt de la Concursul interliceal de fizică TOPFIZ, desfășurat anul acesta, la Colegiul Național Emanuil Gojdu din Oradea, în intervalul 24-26 noiembrie. Participanții au fost elevi ai claselor VII-XII de la colegiile naționale reprezentative din nord-vestul României.
De la Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare au participat următorii elevi: Popan Cosmin Andrei, clasa a VII-a (prof. Solschi Viorel), Pop Sebastian Mihai, clasa a VIII-a (prof. Rotaru Liviu), Angheluș Alin Gabriel, Cadar Andrei Călin, clasa a IX-a B (prof. Solschi Viorel), Tomșe Cosmin Vasile, clasa a IX-a E (prof. Racolța Otilia), Ardelean Andrei Gavril, Pop Bogdan Ioan, Rîpan George Iulian, clasa a X-a B (prof. Solschi Viorel), Arteni Dan, clasa a XI-a B (prof. Rotaru Liviu) și Horotan Grațian Alexandru, clasa a XII-a B (prof. Solschi Viorel).
Doi dintre elevii Colegiului Eminescu s-au remarcat obținând premii. Elevul Popan Cosmin Andrei a obținut premiul I, iar elevul Arteni Dan a obținut premiul al III-lea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus