Câștigătorii concursului „Prietenii Pompierilor” Reviewed by CD on . În data de 29 mai 2018, începând cu ora 09.00, pe Stadionul Olimpia Satu Mare, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului Cercurilor tehnico-aplicative de ele În data de 29 mai 2018, începând cu ora 09.00, pe Stadionul Olimpia Satu Mare, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului Cercurilor tehnico-aplicative de ele Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Câștigătorii concursului „Prietenii Pompierilor”

Câștigătorii concursului „Prietenii Pompierilor”

Câștigătorii concursului „Prietenii Pompierilor”

În data de 29 mai 2018, începând cu ora 09.00, pe Stadionul Olimpia Satu Mare, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului Cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii Pompierilor”.

Planificată, inițial, a se desfășura în data de 22 mai a.c., competiția organizată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, a fost întreruptă din cauza ploii.
Concursul are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și urmărește:
dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, precum şi promovarea atitudinilor şi a comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor; formarea şi dezvoltarea la elevi a unor trăsături moral-volitive, cum sunt: iniţiativa, spiritul de echipă, curajul, disciplina şi spiritul de fair-play; atragerea unui număr mare de elevi la desfăşurarea activităţilor cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii pompierilor”.
Ieri, s-au aliniat la start 11 echipaje, 5 echipaje de fete (Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Satu Mare, Liceul Teoretic German „J. Ettinger” Satu Mare, Palatul Copiilor Satu Mare, Şcoala Gimnazială Vetiş ), respectiv 6 echipaje de băieţi/mixt (Şcoala Gimnzială „Octavian Goga” Satu Mare, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Satu Mare, Palatul Copiilor Satu Mare, Liceul Teoretic German „J. Ettinger” Satu Mare, Şcoala Gimnazială Vetiş, Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” Satu Mare ).
În urma desfăşurării celor trei probe: teoretică, pista cu obstacole și ştafeta de 400 m cu obstacole, clasamentul a fost următorul:
Fete:
locul I – Palatul Copiilor Satu Mare,
locul II – Liceul Teoretic German „J. Ettinger” Satu Mare,
locul III – Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Satu Mare.
Băieţi/Mixt:
locul I – Şcoala Gimnazială Vetiș,
locul II – Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Satu Mare,
locul III – Liceul Teoretic German „J. Ettinger” Satu Mare.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită toate echipajele participante și profesorii coordonatori, urează mult succes celor clasați pe locul I, care vor participa la faza națională a competiției și mulţumeşte pentru colaborare Inspectoratului Şcolar Judeţean și Administraţiei Domeniului Public Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus