Au mai rămas trei zile până la Festivalul Muzicii de Stradă Reviewed by CD on . Au mai rămas trei zile până la începerea Festivalului Muzicii de Stradă Satu Mare! Trei zile (15-17 septembrie), cinci scene și peste 25 de artiști stradali și Au mai rămas trei zile până la începerea Festivalului Muzicii de Stradă Satu Mare! Trei zile (15-17 septembrie), cinci scene și peste 25 de artiști stradali și Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au mai rămas trei zile până la Festivalul Muzicii de Stradă

Au mai rămas trei zile până la Festivalul Muzicii de Stradă

Au mai rămas trei zile până la Festivalul Muzicii de Stradă

Au mai rămas trei zile până la începerea Festivalului Muzicii de Stradă Satu Mare! Trei zile (15-17 septembrie), cinci scene și peste 25 de artiști stradali și muzicieni vor răspunde pentru atmosfera de street a festivalului.

Din punctul de vedere al programului muzical vorbim despre unul cu adevărat deosebit. Un juriu anonim a ales 15 artiști de stradă/ muzicieni naționali și internaționali. Artiști din Italia, Londra, Dublin, Bulgaria, Ungaria, dar și din România vor cuceri inimile publicului.
El Bechin, Lorenzo Galli, Social Salto, Vodoo Papa Duo, CeZar, Alex Torres, ToSoda Project, UkustiQ sunt doar câteva nume care vor fi prezenți la Satu Mare.
Bohemian Acoustic (Ungaria) de exemplu se descriu astfel: „Cântecele noastre preferate le transcriem pe placul nostru, în acustic, indiferent de gen. „
Promovăm tinerele talente sătmărene: ca și în anii trecuți vor urca pe scenele StreetMusic și talente tinere, încă la început de carieră – șapte formații intră în competiția muzicienilor într-o categorie separată. Ei sunt următorii: Inedit, Outdoor 5, Rareș Jucan, Teodora Opre & Matuz János, The Light, Two Drops, Francz Erik.
Președintele juriului este Muraközy Péter, organizatorul principal al Festivalul Muzicii de Stradă Veszprém și directorul de program al festivalurilor Sziget și Volt. Suma totală a premiilor va fi de 3000 de euro.
Nu doar muzică de stradă: programul muzical al festivaluluivor fi completate de performanțe de artă stradală și de street food. Adevăratul gust de street food va fi adus de Taco Fresh, Fries & Go, Jägermeister Caravan și Crush. Sătmărenii vor avea ocazia de a încerca adevăratele gusturi de stradă, cea pe care până acum au avut ocazia să o descopere doar în alte orașe.
Locurile publice, locațiile StreetMusic: scena principală va fi amenajată pe pasajul Coposu iar celelalte scena vor fi peste tot prin oraș – în parcul central, în Redhat Yard, dar pregătim și o locație surpriză: vom amenaja un loc special pe malul Someșului, pe bulevardul Transilvania.
Sponsorul principal al evenimentului este DRÄXLMAIER Group, iar acest proiect a obținut cofinanțare prin concurs de la Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare. Sponsorii evenimentului: Zes Zollner Electronic, Gotec Rom și TransPink, organizator: Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare. Scenele sunt numite după sponsorii festivalului: DRÄXLMAIER Group, Zes Zollner Electronic și TransPink iar Gotec Rom este susținătorul street art-ului din oraș.
Haideți să încheiem împreună sezonul festivalurilor cu un eveniment stradal, deosebit! Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/streetmusic.ro/) și aplicația FestivApp pentru programul complet!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus