Un oșan s-a răsturnat cu o motocicletă furată din Anglia Reviewed by CD on . Polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați vineri, la ora 18.20, despre faptul că pe un drum secundar din comuna Racșa s-a produs un eveniment rutier. La fa Polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați vineri, la ora 18.20, despre faptul că pe un drum secundar din comuna Racșa s-a produs un eveniment rutier. La fa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»Un oșan s-a răsturnat cu o motocicletă furată din Anglia

Un oșan s-a răsturnat cu o motocicletă furată din Anglia

Un oșan s-a răsturnat cu o motocicletă furată din Anglia

Polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați vineri, la ora 18.20, despre faptul că pe un drum secundar din comuna Racșa s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 23 de ani din localitate, a condus pe strada Avrămeni o motocicletă, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul acesteia și s-a răsturnat, suferind leziuni ușoare.
Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că motocicleta nu era înmatriculată, mai mult decât atât, aceasta figura ca fiind furată în anul 2012 din Marea Britanie.
Cercetările continuă, cu motocicleta indisponibilizată, în această fază de urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, iar în funcție de rezultatul verificărilor, cercetările vor fi extinse și se vor dispune măsuri în consecință.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus