A ajuns în șanț încercând să evite un biciclist Reviewed by CD on . În data de 27.06.2017, în jurul orei 18:00, polițiștii rutieri tășnădeni, au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în localitatea Blaja, soldat cu o v În data de 27.06.2017, în jurul orei 18:00, polițiștii rutieri tășnădeni, au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în localitatea Blaja, soldat cu o v Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A ajuns în șanț încercând să evite un biciclist

A ajuns în șanț încercând să evite un biciclist

A ajuns în șanț încercând să evite un biciclist

În data de 27.06.2017, în jurul orei 18:00, polițiștii rutieri tășnădeni, au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în localitatea Blaja, soldat cu o victimă.
Polițiștii sosiți la fața locului, au stabilit faptul că o femeie de 36 ani, din Tășnad, care conducea o autoutilitară pe DJ191, în încercarea de-a evita un biciclist care a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga fără să se asigure, a virat spre dreapta și a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând parțial cu autoutilitara în șanț .
În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto au fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus