Activități rutiere desfășurate în județul Satu Mare Reviewed by CD on . Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri, 27.07.a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor gene Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri, 27.07.a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor gene Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Activități rutiere desfășurate în județul Satu Mare

Activități rutiere desfășurate în județul Satu Mare

Activități rutiere desfășurate în județul Satu Mare

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri, 27.07.a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

Astfel, polițiștii rutieri ardudeni împreună cu specialişti R.A.R. , au efectuat o acţiune pe linie rutieră, pe raza de competență, ocazie cu care au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare 2.610 lei, pentru abateri ca: nefolosire lumini de întâlnire pe DN(2), zgomot peste pragul fonic prevăzut de lege(1), lipsă dotări autovehicul (4), anvelope uzate (1) etc. Totodată, au retras un certificat de înmatriculare .


În total au fost aplicate în cursul zilei de ieri, 47 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.300 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 14 permise de conducere pentru abateri ca depășirea vitezei regulamentare (9), depășire neregulamentară (5) și au retras trei certificate de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus