Miss Carpați, Iulia Pop din Baia Mare Reviewed by CD on . Vineri s-a desfășurat la Satu Mare concursul Miss și Mister Transilvania la Infinity Ball Room. Au participat mai mulți concurenți și concurente din județele di Vineri s-a desfășurat la Satu Mare concursul Miss și Mister Transilvania la Infinity Ball Room. Au participat mai mulți concurenți și concurente din județele di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Miss Carpați, Iulia Pop din Baia Mare

Miss Carpați, Iulia Pop din Baia Mare

Miss Carpați, Iulia Pop din Baia Mare

Vineri s-a desfășurat la Satu Mare concursul Miss și Mister Transilvania la Infinity Ball Room. Au participat mai mulți concurenți și concurente din județele din Transilvania. Asistența a fost numeroasă, un specatcol cum rar se mai întâlnește în județ.
La concursul de frumusețe s-a remarcat în mod special Iulia Pop care a câștigat titlul de Miss Carpați. Iulia este din Baia Mare și face 18 ani peste o lună, premiul venind ca un cadou anticipat. Are înălțimea de 1,78 iar ca și hobbyuri schiatul, fotografia și modelingul.


Tânara a declarat că își dorește în continuare să chocheteze cu domeniul modelingului având ca urmare a concursului oferte de a poza pentru diverse cataloage, de asemenea a primit ofertă și pentru a poza pentru colecția de toamnă a unui magazin de haine și o ședință foto organizată la Budapesta.
Este primul titlul câștigat de frumoasa băimăreancă, însă cariera ei în modeling este abia la început astfel că este deschisă la noi colaborări în acest domeniu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus