Casa de Cultură din Tășnad a găzduit o întâlnire cu muzica și poezia românească Reviewed by CD on . Ieri, 18 ianuarie, în prezența unui public numeros, activitatea a debutat cu audiția poeziei Dor de Eminescu scrisă de Adrian Păunescu, recitată de doamna Anca Ieri, 18 ianuarie, în prezența unui public numeros, activitatea a debutat cu audiția poeziei Dor de Eminescu scrisă de Adrian Păunescu, recitată de doamna Anca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Casa de Cultură din Tășnad a găzduit o întâlnire cu muzica și poezia românească

Casa de Cultură din Tășnad a găzduit o întâlnire cu muzica și poezia românească

Casa de Cultură din Tășnad a găzduit o întâlnire cu muzica și poezia românească
Ieri, 18 ianuarie, în prezența unui public numeros, activitatea a debutat cu audiția poeziei Dor de Eminescu scrisă de Adrian Păunescu, recitată de doamna Anca Manuela Chiș și acompaniată de doamna profesor Daniela Moldovan.
Programul artistic a continuat cu Trupa Simbol de la Clubul Elevilor Tășnad, coordonați de doamna profesor Daniela Moldovan.
Elevii Liceului Tehnologic au pus în scenă Luceafărul, urmat de un moment poetico-muzical, coordonați de doamnele profesoare de limba română Lavinia Tătar și Teodora Maier.
Elevii Școlii Gimnaziale Tășnad au omagiat cultura, valorile și tradițiile românești prin cântece, poezii si scenete închinate cu DOR „poetului nepereche”, Mihai Eminescu.
Activitatea a fost concepută și coordonată de doamna bibliotecar Diana Boroș și susținută organizatoric de doamnele profesoare de limba și literatura română: Adriana Hărdălău, Aurora Silaghi, Nadia Ciordaș, Marcu Andrea. Interpretările muzicale au fost coordonate de doamna profesoară de muzică Corina Pașca, iar decorul a fost realizat de către domnul profesor Marius Varga.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus