Asanare de muniție în Tășnad Reviewed by CD on . Astăzi, în jurul orei 09:30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,, Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asana Astăzi, în jurul orei 09:30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,, Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asana Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Asanare de muniție în Tășnad

Asanare de muniție în Tășnad

Asanare de muniție în Tășnad

Astăzi, în jurul orei 09:30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,, Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea a 2 bombe cu aruncător de calibru 40 mm, în Tășnad.

Inițial, bombele au fost găsite într-o curte, de către proprietarul care săpa pentru fundație (în scopul ridicării unui imobil). Acesta a anunțat imediat autoritățile, o echipă specializată în astfel de intervenții deplasându-se la fața locului.

Întreaga zonă a fost securizată, cu ajutorul polițiștilor, fiind restricționată trecerea pietonilor în apropiere. Muniția, aparent rămasă din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicată și transportată la depozitul de muniții rămase neexplodate din Carei, urmând să fie distrusă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus