AJOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă Reviewed by CD on . Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăsurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 07.04.2017 la Casa de Cultură a Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăsurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 07.04.2017 la Casa de Cultură a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»AJOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

AJOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

AJOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăsurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 07.04.2017 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, sunt invitați sa le comunice la AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, la telefon 0261/770237 sau e- mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus