Deputatul sătmărean Ioana Bran susţine internaţionalizarea firmelor româneşti Reviewed by CD on . Grupul PSD din Camera Deputaţilor a depus spre dezbatere un proiect de lege prin care s-ar sprijini, printr-un program derulat în următorii trei ani, internaţio Grupul PSD din Camera Deputaţilor a depus spre dezbatere un proiect de lege prin care s-ar sprijini, printr-un program derulat în următorii trei ani, internaţio Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Deputatul sătmărean Ioana Bran susţine internaţionalizarea firmelor româneşti

Deputatul sătmărean Ioana Bran susţine internaţionalizarea firmelor româneşti

Deputatul sătmărean Ioana Bran susţine internaţionalizarea firmelor româneşti

Grupul PSD din Camera Deputaţilor a depus spre dezbatere un proiect de lege prin care s-ar sprijini, printr-un program derulat în următorii trei ani, internaţionalizarea firmelor româneşti, oferind acestora un acces mai facil la piaţa externă.

Prin acest program se dorește ca un număr cât mai mare de firme să își extindă aria de activitate și să ajungă să aibă relații comerciale cu un număr cât mai mare de clienți din străinătate.
Astfel, ar fi posibilă apariţia unui număr din ce în ce mai mare de produse româneşti pe rafturile magazinelor din străinătate, dar şi de servicii oferite de firme româneşti partenerilor externi.
Guvernul ar urma să sprijine financiar participarea firmelor româneşti la târguri și expoziții internaționale, la misiuni economice, dar și crearea de identități vizuale, a unor pagini web și participarea la cursuri de pregătire. Proiectul de lege a fost prezentat de în plenul Camerei Deputaţilor de sătmăreanca Ioana Bran.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus