Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu, ediția a III-a Reviewed by CD on . Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit vineri a III-a ediție a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu „Un pas spre carieră”, eveniment organizat de Colegi Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit vineri a III-a ediție a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu „Un pas spre carieră”, eveniment organizat de Colegi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu, ediția a III-a

Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu, ediția a III-a

Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu, ediția a III-a

Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit vineri a III-a ediție a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu „Un pas spre carieră”, eveniment organizat de Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

La eveniment au participat 25 de firme din patru județe, Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Bihor, iar liceul organizator,Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” a participat cu 16 firme de exercițiu.
Concursul a fost structurat pe zece secțiuni stand, catalog, prezentare PPT, spot publicitar, site-ul firmei, negocieri, mascota firmei, materiale promoționale.
Firma de exercițiu reprezintă o metodă interactivă de învățare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o concepție modernă de integrare și aplicare interdisciplinară a cunoștințelor, o abordare a procesului de predare-învățare care asigură condiții pentru probarea și aprofundarea practică a competențelor dobândite de elevi în pregătirea profesională.
Obiectivul general al învățării prin firma de exercițiu îl reprezintă dezvoltarea spiritului antreprenorial, prin familiarizarea elevilor cu activitățile specifice unei firme reale, simularea operațiunilor și proceselor economice specifice mediului real de afaceri, perfecționarea limbajului de afaceri, dezvoltarea de competente și atitudini necesare unui întreprinzător dinamic: creativitate, gândire critică, rezolvarea de probleme, luare de decizii, asumarea responsabilității, lucru în echipă, inițiativă, perseverență, autoorganizare și autoevaluare a resurselor individuale, flexibilitate.
Prin utilizarea metodei firma de exercițiu, se facilitează trecerea absolvenților din învățământul profesional și tehnic de la școală la viața activă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus