Un sătmărean a spulberat cu mașina o căruță și a fugit Reviewed by CD on . Un sătmărean, aflat la volanul unei mașini, a lovit o căruță, după care a fugit, lăsând în urmă un rănit, respectiv căruțașul, informează bistriteanul.ro. Eveni Un sătmărean, aflat la volanul unei mașini, a lovit o căruță, după care a fugit, lăsând în urmă un rănit, respectiv căruțașul, informează bistriteanul.ro. Eveni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un sătmărean a spulberat cu mașina o căruță și a fugit

Un sătmărean a spulberat cu mașina o căruță și a fugit

Un sătmărean a spulberat cu mașina o căruță și a fugit

Un sătmărean, aflat la volanul unei mașini, a lovit o căruță, după care a fugit, lăsând în urmă un rănit, respectiv căruțașul, informează bistriteanul.ro. Evenimentul a avut loc ieri, pe DN17, în localitatea Șieu Sfântu.

Din câte se pare, victima a suferit o fractură la un picior, fiind transportat la Unitatea de Primire Urgență Bistrița. Șoferul a fugit, dar a fost prins de un echipaj al poliției rutiere în apropierea localității Beclean.

„Din primele date, în localitatea Șieu Sfântu a avut loc un accident între un autoturism și un atelaj hipo, în urma căruia o persoană care se afla în atelajul hipo a fost rănită. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. La foarte scurt timp a fost identificat în trafic de către polițiști, între localitățile Șintereag și Beclean, un bărbat de 46 de ani din Satu Mare bănuit de comiterea accidentului. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor,” a declarat un oficial al Poliției Bistrița-Năsăud, pentru bistriteanul.ro.

sursă: https://presasm.ro/un-satmarean-a-spulberat-cu-masina-o-caruta-si-a-fugit-a-lasat-in-urma-o-victima/

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus