Un adolescent s-a mutilat cu flexul Reviewed by CD on . La Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare a Spitatului Județului Satu Mare au primit îngrjiri medicale, în acest sfârșit de săptămână, 362 de persoane. Un pacien La Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare a Spitatului Județului Satu Mare au primit îngrjiri medicale, în acest sfârșit de săptămână, 362 de persoane. Un pacien Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un adolescent s-a mutilat cu flexul

Un adolescent s-a mutilat cu flexul

Un adolescent s-a mutilat cu flexul

La Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare a Spitatului Județului Satu Mare au primit îngrjiri medicale, în acest sfârșit de săptămână, 362 de persoane. Un pacient a fost a adus la UPU după ce a suferit un accident grav în timp ce manipula, la domiciliu, un flex.

Pacientul, un adolescent în vârstă de 16 ani, a suferit mai multe leziuni la nivelul feței și brațului și o plagă profundă la nivelul orbitei stângi care i-a distrus practic globul ocular.
După examenul CT și după radiografiile executate s-a constat că pacientul a mai suferit mai multe fracturi la nivelul craniului regiunea frontala și regiunea temporală stângă. S-a luat legatură cu Clinica de Neurochirurgie din Cluj, iar paceintul a fost transferat la unitatea medicală mai sus amintită unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.
Un număr de 12 pacienți s-au prezentat la UPU după ce au fost înțepați de căpușe, cinci după ce au fost agresați, cinci după ce au fost victime ale unor accidente rutiere, iar șase după ce au fost mușcați de câini. Doi dintre aceștia au fost copii de 3 și 10 ani, primul fiind muscat la nivelul feței, iar al doilea la nivelul toracelui.

 

Clip to Evernote

Comentarii (1)

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus