Tichete valorice pentru cetățenii din Carei care s-au vaccinat Reviewed by CD on . Persoanele care s-au vaccinat la centrul care a funcționat în municipiul Carei, pe strada Iuliu Maniu nr.21, și nu și-au ridicat tichetele de vaccinare sunt rug Persoanele care s-au vaccinat la centrul care a funcționat în municipiul Carei, pe strada Iuliu Maniu nr.21, și nu și-au ridicat tichetele de vaccinare sunt rug Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Tichete valorice pentru cetățenii din Carei care s-au vaccinat

Tichete valorice pentru cetățenii din Carei care s-au vaccinat

Tichete valorice pentru cetățenii din Carei care s-au vaccinat
Persoanele care s-au vaccinat la centrul care a funcționat în municipiul Carei, pe strada Iuliu Maniu nr.21, și nu și-au ridicat tichetele de vaccinare sunt rugate să se prezinte la adresa menționată anterior pentru a intra în posesia lor.
Beneficiază de tichete de vaccinare persoanele care au luat schema completă (Pfizer doza a doua sau Johnson unica doză) din 3 septembrie 2021 până în în prezent. Administrarea dozei a treia nu se ia în calcul.
Persoanele care se prezintă sunt rugate să aibă asupra lor următoarele documente: buletin de adeverința emisă de centrul de vaccinare, nu adeverința electronică de vaccinare cu cod QR. Nu se eliberează tichete fără a prezenta aceste documente.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus