Ziua Naţională a Ambulanţei din România, sărbătorită într-un mod inedit la Satu Mare Reviewed by CD on . Sirenele a două ambulanțe au sunat ieri în fața Centrului Multifuncțional ,,Alter Ego”, din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare. Copiii au avut ocaz Sirenele a două ambulanțe au sunat ieri în fața Centrului Multifuncțional ,,Alter Ego”, din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare. Copiii au avut ocaz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ziua Naţională a Ambulanţei din România, sărbătorită într-un mod inedit la Satu Mare

Ziua Naţională a Ambulanţei din România, sărbătorită într-un mod inedit la Satu Mare

Ziua Naţională a Ambulanţei din România, sărbătorită într-un mod inedit la Satu Mare

Sirenele a două ambulanțe au sunat ieri în fața Centrului Multifuncțional ,,Alter Ego”, din cadrul Direcției de Asistență Socială Satu Mare. Copiii au avut ocazia să afle mai multe despre situațiile în care se solicită serviciile unei ambulanțe, despre asistenţa medicală de urgenţă şi transportul medical asistat.

Cele două ambulanțe de la Fundația Maurer Alapitványer vin în sprijinul persoanelor cu deficiențe locomotorii sau a persoanelor vârstnice ce trebuie să se deplaseze pentru a efectua diferite tratamente medicale. Activitatea a fost organizată pentru a marca Ziua Naţională a Ambulanţei din România, care se sărbătorește anual în 28 iulie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus