Solicitarea banilor de la părinți pentru școli este interzisă Reviewed by CD on . Deoarece sunt multe sesizări din partea părinţilor cu situaţie materială precară pentru că unităţile de învăţământ din municipiul Satu Mare au solicitat acestor Deoarece sunt multe sesizări din partea părinţilor cu situaţie materială precară pentru că unităţile de învăţământ din municipiul Satu Mare au solicitat acestor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Solicitarea banilor de la părinți pentru școli este interzisă

Solicitarea banilor de la părinți pentru școli este interzisă

Solicitarea banilor de la părinți pentru școli este interzisă

Deoarece sunt multe sesizări din partea părinţilor cu situaţie materială precară pentru că unităţile de învăţământ din municipiul Satu Mare au solicitat acestora materiale de curăţenie şi igienizare a sălilor de clasă şi pentru dotarea lor vă informăm că Primăria municipiului Satu Mare a alocat sume pentru acoperirea acestor cheltuieli din bugetul de stat.

„Interzicem unităţilor de învăţământ să solicite bani sau materiale de curăţenie şi igienizare a sălilor, de la elevi şi părinţi.
Materialele de curăţenie, igienizarea sălilor de clasă precum şi dotarea acestora se suportă din Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al municipiului Satu Mare, cap. 65, Învăţămant”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus