Sătmărean reţinut pentru că ducea minori în Italia să se prostitueze Reviewed by CD on . În urma activităţilor specifice şi în baza delegării procurorului DIICOT-Biroul Teritorial Maramureş, lucrători de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de C În urma activităţilor specifice şi în baza delegării procurorului DIICOT-Biroul Teritorial Maramureş, lucrători de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de C Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sătmărean reţinut pentru că ducea minori în Italia să se prostitueze

Sătmărean reţinut pentru că ducea minori în Italia să se prostitueze

Sătmărean reţinut pentru că ducea minori în Italia să se prostitueze

În urma activităţilor specifice şi în baza delegării procurorului DIICOT-Biroul Teritorial Maramureş, lucrători de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, au desfăşurat o acţiune constând în efectuarea a două percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Satu Mare şi Maramureş, vizând probarea activităţii infracţionale a unei grupări de traficanţi de minori în Italia, pentru prostituţie.

Urmare a probatoriului administrat în cauză procurorul DIICOT Biroul Teritorial Maramureş a dispus reţinerea, pe o perioadă de 24 de ore, a numiţilor A.F.R., de 32 ani, din judeţul Satu Mare şi P.F.V., de 26 de ani, din oraşul Baia Sprie, judeţul Maramureş.

Cercetările continuă faţă de cei doi suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 din Legea 678/2001 cu modificările şi completările ulterioare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus