Porchia Green, ultima achiziție a echipei de baschet CSM Satu Mare Reviewed by CD on . Echipa de baschet de la CSM Satu Mare a parafat la finalul săptămânii și ultimul transfer penru sezonul 2017-2018. CSM Satu Mare s-a înțeles cu americanca Porch Echipa de baschet de la CSM Satu Mare a parafat la finalul săptămânii și ultimul transfer penru sezonul 2017-2018. CSM Satu Mare s-a înțeles cu americanca Porch Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Porchia Green, ultima achiziție a echipei de baschet CSM Satu Mare

Porchia Green, ultima achiziție a echipei de baschet CSM Satu Mare

Porchia Green, ultima achiziție a echipei de baschet CSM Satu Mare

Echipa de baschet de la CSM Satu Mare a parafat la finalul săptămânii și ultimul transfer penru sezonul 2017-2018.

CSM Satu Mare s-a înțeles cu americanca Porchia Green, iar fosta jucătoare de la CSM Târgoviște a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea noastră.
Porchia Green evoluează pe poziția 1 (conducător de joc) și completează astfel un lot din care mai fac parte Harrison Taneisha, Andra Mandache, Andreea Pop, Marina Solopova, Alexandra Uiuiu, Destiny Williams, Kristina Baltic, Andrea Olah, Renata Szmutku, Marina Sfârlea, Valentina Bolba, Diana Moldoveanu, Anamaria Kadar. . Director tehnic: Marius Dobă. Antrenor secund: Octavian Boian.
Porchia Green e născută pe 28 martie 1987 , are 1.80 mși a evoluat în România la BC ICIM Arad în sezonul 2011-2012 și la CSM Târgoviște 2013-2017 perioadă în care a câștigat două tituri cu echipa dâmbovițeană. Sezonul trecut a cucerit Cupa României cu formația din Târgoviște.
Lotul se va reuni la începutul săptămânii viitoare. Româncele vor ajunge pe 27 august la Satu Mare, iar stranierele pe 1 septembrie.
CSM Satu Mare va juca primul meci oficial pe 27 septembrie, în Cupa României la vicecampioana “U” Cluj, returul fiind programat la Satu Mare pentru ziua de 30 septembrie. Liga Naţională începe pe 4 octombrie când CSM Satu Mare va juca acasă cu CSM Târgovişte.
Pe 20 și 21 septembrie sunt programate două partide de verificare, la Satu Mare cu SCM Timișoara.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus