O oșancă și-a văzut de drum după ce a provocat un accident rutier Reviewed by CD on . În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.25, pe DJ 109L o conducătoare auto de 28 ani din Călinești Oaș, conducând un autoturism prin localitate, pe fo În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.25, pe DJ 109L o conducătoare auto de 28 ani din Călinești Oaș, conducând un autoturism prin localitate, pe fo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Rural»O oșancă și-a văzut de drum după ce a provocat un accident rutier

O oșancă și-a văzut de drum după ce a provocat un accident rutier

O oșancă și-a văzut de drum după ce a provocat un accident rutier

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.25, pe DJ 109L o conducătoare auto de 28 ani din Călinești Oaș, conducând un autoturism prin localitate, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat in coliziune cu un autoturism care circula pe drumul prioritar și care, deși nu i se putea imputa producerea accidentului și-a continuat drumul.

Atât conducătoarea auto, cât și un pasager din autoturism în vârstă de 33 de ani, au suferit leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.
Verificările ulterioare au condus la identificarea celui care se afla la volanul autoturismului tamponat, respectiv un tânăr de 24 de ani din Cămârzana, care la testarea alcooltest avea o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat și care va fi cercetat penal pentru părăsirea locului accidentului.
Tinerei de la volanul autoturismului care a provocat incidentul i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus