Pereche sătmăreană în semifinalele concursului de dans sportiv din Stuttgart Reviewed by CD on . In perioada 8-12 august a avut loc, la Stuttgart, cel mai mare si mai puternic concurs international de dans sportiv: German Open Championships 2017, concurs la In perioada 8-12 august a avut loc, la Stuttgart, cel mai mare si mai puternic concurs international de dans sportiv: German Open Championships 2017, concurs la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Pereche sătmăreană în semifinalele concursului de dans sportiv din Stuttgart

Pereche sătmăreană în semifinalele concursului de dans sportiv din Stuttgart

Pereche sătmăreană în semifinalele concursului de dans sportiv din Stuttgart

In perioada 8-12 august a avut loc, la Stuttgart, cel mai mare si mai puternic concurs international de dans sportiv: German Open Championships 2017, concurs la care participa peste 5.000 de perechi din toata lumea.

Clubul de dans sportiv Royal Dance Club a fost reprezentat la aceasta competitie de perechea campioana a Romaniei, Marita Ciprian – Bumba Oana, care au avut o evolutie remarcabila, ajungand pana in semifinala si terminand consursul pe un onorabil loc 7 din 93 de perechi inscrise la sectiunea standard, categoria de varsta 14-15 ani.
Urmeaza trei saptamani de foc pana la Campionatele Mondiale de la Bratislava, unde Oana si Ciprian isi vor masura fortele cu toti campionii tarilor participante.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus