Olimpia Satu Mare pleacă în cantonament în Cipru Reviewed by CD on . Președintele clubului Olimpia Satu Mare, Attila Karda și antrenorul Bogdan Andone au susținut joi o conferință de presă în care au prezentat aspecte legate de c Președintele clubului Olimpia Satu Mare, Attila Karda și antrenorul Bogdan Andone au susținut joi o conferință de presă în care au prezentat aspecte legate de c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Olimpia Satu Mare pleacă în cantonament în Cipru

Olimpia Satu Mare pleacă în cantonament în Cipru

Olimpia Satu Mare pleacă în cantonament în Cipru

Președintele clubului Olimpia Satu Mare, Attila Karda și antrenorul Bogdan Andone au susținut joi o conferință de presă în care au prezentat aspecte legate de cantonamentul din Cipru, dar și de noutățile din lot.

După cum am mai scris noutăți în ceea ce privește lotul Olimpiei nu prea sunt. În afara faptului că a plecat Muntean și a venit Andrei Voicu și portarul jr. Bogdan Dascălu nu vă putem relata nimic. Se pare că și acum, pe ultima sută de metri înainte de plecarea în Cipru, se mai poartă discuții cu unii jucători, iar antrenorul Bogdan Andone speră ca acestea să se finalizeze până sâmbătă înainte de plecare.
„Noi mergem pe aceași idee să întărim echipa, dar în același timp trebuie să avem grijă de un plafon salarial pe care l-am impus și care ne-a fost impus încă din vară și de consiliu director și chiar dacă suntem acolo în față, situația nu ne permite să aruncăm banii și să facem diferențe mari între jucătorii care au fost și sunt aici și cei care vin”, a declarat președintele clubului, Attila Karda.
Cantonament de două săptămâni în Cipru
Dacă în România nu sunt condiții de pregătire, majoritatea echipelor de fotbal caută să își desfășoare perioada de cantonament în străinătate. Asta vor face și jucătorii Olimpiei care vineri după masă vor lua trenul spre București, iar sâmbătă vor lua avionul spre Cipru acolo unde timp de două săptămâni vor desfășura perioada de pregătire.
Staff-ul tehnic a ales Cipru deoarece au primit o ofertă convenabilă de acolo, iar condițiile și terenurile sunt foarte bune.
Președintele Attila Karda a declarat astăzi că a cerut câteva oferte și din țară de la Valea Măriei, Cheile Grădiștei, Sovata și Izvorani, dar condițiile sunt improprii și au depășit financiar oferta din Cipru. În plus cantonamentul va fi plătit în trei tranșe „una a fost plătită, urmează a doua, iar ultima o putem plăti până în 15 februarie, iar acest aspect este foarte important”.
Astfel că jucătorii sătmăreni vor ateriza sâmbătă la Larnaca de unde vor pleca la 10 km de Limassol acolo unde dispun de trei mese all inclusive, transport la terenurile de antrenament, folosința gratuită a terenului, a facilității hotelului (bazin olimpic, piscină, sală de sport, cameră de masaj și echipamente). Echipamentele vor fi spălate zilnic, apa minerală disponibilă pentru fiecare antrenament și un asistent permanent care îi va ajuta.
În plus, „galben-albaștrii” vor avea adversari puternici în mecuirile amicale de unde vor acumula destulă experiență.
Primul meci amical e programat luni, 30 ianuarie cu Ypsonas echipa de liga a 3-a din Cipru, în data de 2 februarie Olimpia va întâlni Steaua Roșie Belgrad, iar în 4 februarie echipa a 2-a a formației Spartak Moscova, ocupanta locului 1 în Ligia a 2-a din Moscova.
„Sunt doi oameni privați cărora le mulțumim pe această cale. Aceștia nu au dorit să iasă în evidență. De asemenea, mulțumim și Consiliului Local pentru sprijin deoarece zilele trecute am reușit să mai dăm un salariu jucătorilor și teoretic suntem doar cu o lună restanță. O altă parte din cantonament va fi plătită din drepturile TV, bani care urmează să intre astăzi”, a mai adăugat Karda.
Din lot fac parte deocamdată 22 jucători: Anca-Trip Iulian, Marius Șuta, Bogdan Dascălu – portari, Florin Mureșan, Adrian Ciul, Ciprin Duruș, Valter Heil, Cosmin Iuhas, George Tudoran, Robert Villand, Silviu Pană, Cosmin Bura, Raul Krausz, Romario Rus, Adrian Voicu, Mihai Onicaș, Vasile Pop, Carlo Erdei, Bogdan Faur, Andrei Ludușan, Toni Kanaloș, Cristian Bucur.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus