Olimpia a remizat acasă cu Academica Clinceni Reviewed by CD on . Olimpia Satu Mare a remizat sâmbătă, pe teren propriu, în meciul etapei a 2 a a Ligii a 2 a la fotbal, cu Academia Clinceni, 1-1. „Galben-albaștrii” au început Olimpia Satu Mare a remizat sâmbătă, pe teren propriu, în meciul etapei a 2 a a Ligii a 2 a la fotbal, cu Academia Clinceni, 1-1. „Galben-albaștrii” au început Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Olimpia a remizat acasă cu Academica Clinceni

Olimpia a remizat acasă cu Academica Clinceni

Olimpia a remizat acasă cu Academica Clinceni

Olimpia Satu Mare a remizat sâmbătă, pe teren propriu, în meciul etapei a 2 a a Ligii a 2 a la fotbal, cu Academia Clinceni, 1-1.

„Galben-albaștrii” au început bine jocul și au făcut o primă repriză frumoasă în care și-au creat ocazii încă din primele minute. Cubaș (min 2) a fost aproape de a înscrie cu capul, dar a trimis balonul cu peste poarta, iar câteva minute mai târziu, Duruș a șutat din lateral la rădăcina barei, însă Niga a reușit să respingă.
Oaspeții au avut o singură ocazie mare prin Valentin Mihai (min 13) care liber la zece metri de poartă a trimis peste.
A urmat apoi jocul frumos făcut de Lusamba (min 24), a preluat balonul, a fentat doi jucători ai oaspeților și a șutat colțul lung pe jos, deschizând scorul. Sătmărenii au intrat la vestiare cu avantajul minim de 1-0.
Repriza secundă a fost dominată pe deplin de cei de la Clinceni care i-au pus câteva probleme lui Muntean. Portarul Olimpiei a reușit să respingă de sub transversală lovitura de cap a lui Mihai Ion (min 80), iar apoi a încasat un gol de la Constantinescu care a înscris prin-un lob peste Muntean.
Gazdele au încercat să mai atace poarta lui Niga, dar fără succes.
Tabela a indicat la final scorul de 1-1.
„Cred că am început meciul foarte bine. Am avut 35-40 de minute bune în care ne-am creat ocazii, în care am marcat. Adversarul nu știu dacă și-a creat ocazii decât unde am greșit noi. În a doua repriză cei doi juniori careu au intrat nu au făcut efortul pe care l-au făcut primii doi în prima repriză și din păcate jocul ușor ușor a scăzut. Suntem o echipă tânără, oscilații avem și tot timpul am avut. Anul acesta e de a crește și a construi o echipă și când construiești nu poți tot timpul să câștigi meci de meci. Trebuie să ne obișnuim să continuăm să dăm randament, nu 30 de min sau o repriză și să creștem să dăm tot meciul. Trebuie răbdare.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tibi Selymes.
„Puteam mai mult dacă nu am avea obișnuița să începem de la 0-1. Sunt puțin supărat pe jucătorii mei pentru că începem foarte prost meciurile, sunt temători, fricoși…Le-am zis că trebuie să avem mai mult entuziasm, suntem o echipă cu jucători cât de cât tineri, trebuie să punem mai multă presiune pe adversari de la început nu să așteptăm să primim gol și după aia să ne chinuim să egalezi și să câștigi. În prima repriză și raportul ocaziilor a fost în favoarea noastră, 2 ocazii pentru Olimpia și un gol, noi am avut vreo 4 și tot nu am reușit să câștigăm. Repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Olimpia a încercat să se apere și să finalizeze pe contraatac. E un egal care mulțumește mai mult Olimpia. Pe mine egalurile nu mă mulțumesc nici acasă, nici în deplasare. Echipa mea trebuie să se obișnuiască să câștige. Nu avem nici un fel de presiune, dar trebuie să promovăm și să jucăm cât mai bine.”, a declarat antrenorul Academiei Clinceni, Erik Lincăr.
Olimpia Satu Mare – Academica Clinceni 1-1 (1-0)
Marcatori: Olivier Lusamba 1-0 / Olimpia Satu Mare
C-tin Constantinescu 1-1 / Academica Clinceni
Olimpia: Fl. Muntean – C. Brata, R. Rus (75’ Villand), Cubas (73’ Cocian), Duruş – Fl. Mureşan – B. Miholca (63’ Jurj), Ben Khalifa, C. Munteanu (cpt.) – Lusamba, Fl. Achim.
Academica: Niga – Samson, B. Matei, C. Pulhac, I. Tătaru – Al. Lazăr (52’ Balgiu) , Barbu – V. Mihai (36’ Mihai Ion), C. Constantinescu (cpt.), Văduva (52’ Costin) – Gliga
Stadionul „Daniel Prodan”, număr spectatori 600.
Următoarea etapă Olimpia o va juca în deplasare la Mioveni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus