Peste 100 de permise de conducere suspendate în trei zile la Satu Mare Reviewed by CD on . Nu mai puțin de 104 permise de conducere au fost suspendate în doar trei zile, în urma unor acțiuni specifice organizate de polițiștii rutieri. În perioada 9 - Nu mai puțin de 104 permise de conducere au fost suspendate în doar trei zile, în urma unor acțiuni specifice organizate de polițiștii rutieri. În perioada 9 - Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Peste 100 de permise de conducere suspendate în trei zile la Satu Mare

Peste 100 de permise de conducere suspendate în trei zile la Satu Mare

Peste 100 de permise de conducere suspendate în trei zile la Satu Mare

Nu mai puțin de 104 permise de conducere au fost suspendate în doar trei zile, în urma unor acțiuni specifice organizate de polițiștii rutieri.

În perioada 9 – 11.08.2017, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au desfăşurat acţiuni (în special seara şi noaptea) pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere soldate cu victime omenești (viteza excesiva și neacordarea de prioritate pietonilor).
Cu această ocazie au fost ridicate în vederea suspendării 104 permise de conducere, 84 pentru depăşirea vitezei maxime admise cu peste 50km/oră și 18 pentru neacordare de prioritate pietonilor, conform comunicatului transmis de Inspectoratul Județean de Poliție.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus