Portarul Generației de Aur, Florin Prunea, sprijină un turneu de fotbal pentru copiii sătmăreni Reviewed by CD on . Asociația Județean de Fotbal, în parteneriat cu Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare au demarat un proiect unic în țară prin care doresc să-i inițieze pe c Asociația Județean de Fotbal, în parteneriat cu Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare au demarat un proiect unic în țară prin care doresc să-i inițieze pe c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Portarul Generației de Aur, Florin Prunea, sprijină un turneu de fotbal pentru copiii sătmăreni

Portarul Generației de Aur, Florin Prunea, sprijină un turneu de fotbal pentru copiii sătmăreni

Portarul Generației de Aur, Florin Prunea, sprijină un turneu de fotbal pentru copiii sătmăreni

Asociația Județean de Fotbal, în parteneriat cu Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare au demarat un proiect unic în țară prin care doresc să-i inițieze pe copiii din ciclul primar și gimnazial să facă mișcare pentru că sportul înseamnă sănătate.

În cadrul unei conferințe de presă susținută de inspectorul școlar general, Călin Durla, președintele AJF Ștefan Silaghi, inspectorul școlar Mihai Sabou și invitații de onoare, Florin Prunea și Cristian Bălaj am aflat faptul că se va organiza un turneu de fotbal pentru elevii din ciclul primar și gimnazial.
„Inspectoratul Școlar este o instituție care promovează mișcarea pentru că este foarte important să avem copiii, în primul rând sănătoși și în acest sens noi astăzi demarăm un parteneriat cu AJF în care dorim să revigorăm mișcarea legată de jocul de fotbal.”, a declarat Călin Durla.
Așadar se va pune mult accent pe copiii și juniorii care iubesc fotbalul deoarece de jos se construiește o piramidă și tocmai de aceea sunt invitate toate echipele școlilor din județ să participe la acest proiect. Acestea vor participa la un turneu organizat în patru zone metodice: Carei – Tășnad, Negrești Oaș- Turț – Tarna Mare – Livada, mal drept Someș șI mal stâng Someș.
În perioada 4-14 iunie se va organiza o simulare a acestui turneu, urmând ca turneul propriu zis să se desfășoare în perioada 15 septembrie – 10 octombrie. Echipele participante vor primi cadouri, iar câștigătoarele vor juca turneul final la Satu Mare. La finală vor fi invitați și foști jucători ai generației de aur.
Rreprezenantul Generației de Aur Florin Prunea și Cristi Balaj arbitru FIFA și consilier în cadrul Ministerului Educației, Tineretului și Sportului i-au felicitat pe organizatori pentru această inițiativă și au promis că vor sprijini acest proiect.
„Vă felicit pentru proiectul care eu sunt convins că va avea succes și va fi preluat de foarte multă lume. Colegii mei sunt alături și vor fi alături cum vor putea și în ceea ce privește financiar. Așteptăm doar un semnal. Noi mai facem niște meciuri împreună și poate venim și mai facem și aici un joc să mai revigorăm puțin că ne e dor la toți și de Olimpia. Din păcate nu mai există. Aici este un oraș pentru care respira fotbal înainte și a dat fotbalul românesc numai talente. L-a dat și pe fratele nostru Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte! La noi piramida este pusă invers. Nu se vorbește deloc de copii și juniori, de fotbalul de bază, AJF, Liga 3, Liga 2. Toată lumea vorbește doar de Liga 1 unde nu sunt probleme, iar problemele pornesc de aici de la bază. De aici trebuie să ne ocupăm de muncă. Vom face tot ce depinde de noi, chiar dacă nu am câștigat acele alegeri. Vom rămâne o voce puternică în fotbalul românesc. De câte ori va fi nevoie vom taxa deparapajele actualei conduceri a FRF și vom fi alături de fotbalul românesc plecând de aici de la bază”, a declarat Florin Prunea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus