Spectacole de la Baia Mare, în abonamentele pentru copii Reviewed by CD on . În stagiunea 2017-2018, Teatrul de Nord Satu Mare și Teatrul Municipal Baia Mare colaborează în realizarea unui schimb de abonamente pentru copii și elevi. Spec În stagiunea 2017-2018, Teatrul de Nord Satu Mare și Teatrul Municipal Baia Mare colaborează în realizarea unui schimb de abonamente pentru copii și elevi. Spec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Spectacole de la Baia Mare, în abonamentele pentru copii

Spectacole de la Baia Mare, în abonamentele pentru copii

Spectacole de la Baia Mare, în abonamentele pentru copii

În stagiunea 2017-2018, Teatrul de Nord Satu Mare și Teatrul Municipal Baia Mare colaborează în realizarea unui schimb de abonamente pentru copii și elevi.

Spectacolul Secției Păpuși din Baia Mare, ”Petrică și lupul” după Serghei Prokofiev, se joacă în abonamentele pentru elevi și copii, în 18 și 19 octombrie, câte două reprezentații de la orele 10.00 și 11.15.
Basmul simfonic „PETRICĂ ȘI LUPUL” este o misterioasă poveste, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzică frumoasă și umbre captivante ne invită la Aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?
Un spectacol intens vizual, un teatru de umbre, inspirat de povestea spusă în versuri. O peripeție în care mintea și sufletul sunt puse la încercare deopotrivă. (Ana Liliana Ilea).
Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși
PETRICĂ ȘI LUPUL după Serghei Prokofiev, pe muzica lui Serghei Prokofiev
Regie, text și scenariu: Iulian Bulancea
Scenografie: Mihai Vălu Cu: Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan, Iulian Bulancea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus