Astrid Kiss și Melany Pfeifer pe podium la CN de spadă Reviewed by CD on . Sala de scrimă Ghencea din București găzduiește de joi și până duminică, în perioada 26-29 ianuarie, ediția 2017 a Campionatului Național (CN) de spadă pentru c Sala de scrimă Ghencea din București găzduiește de joi și până duminică, în perioada 26-29 ianuarie, ediția 2017 a Campionatului Național (CN) de spadă pentru c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Astrid Kiss și Melany Pfeifer pe podium la CN de spadă

Astrid Kiss și Melany Pfeifer pe podium la CN de spadă

Astrid Kiss și Melany Pfeifer pe podium la CN de spadă

Sala de scrimă Ghencea din București găzduiește de joi și până duminică, în perioada 26-29 ianuarie, ediția 2017 a Campionatului Național (CN) de spadă pentru cadeți, la feminin și masculin, individual și echipe.

Joi, 26 ianuarie 2017, de la ora 9:00 a debutat proba feminină la individual. La startul întrecerii s-au prezentat 55 de sportive de la ACS Stesial, CS Contraatac, CS Olimpia, CS Satu Mare, CS UNEFS, CSA Steaua, CSS1 Constanța, CSS Quarto, CSS Târgu Mureș, CSU Craiova și LPS Craiova.
În 2017, medalia de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate de către Zsuzsa Schlier. Legitimată la CSS Târgu Mureș, unde este pregătită de antrenorul Zoltan Szabo, Zsuzsa a trecut în finală de Cristina Constantinescu, de la CSA Steaua, scor 15-9. Podiumul a fost completat de către două sportive de la CS Satu Mare: Astrid Kiss și Melany Pfeifer.
Programul următoarelor trei zile de concurs de la Sala de scrimă Ghencea este:
VINERI, 27 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă feminin echipe;
SÂMBĂTĂ, 28 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă masculin individual;
DUMINICĂ, 29 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă masculin echipe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus