Baschetbalistele s-au calificat în play-off Reviewed by CD on . In sala de sport „Ecaterina Both”! Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat împotriva rivalei ICIM Arad pe care au învins-o cu scorul de 65-63 (39-33), vic In sala de sport „Ecaterina Both”! Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat împotriva rivalei ICIM Arad pe care au învins-o cu scorul de 65-63 (39-33), vic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Baschetbalistele s-au calificat în play-off

Baschetbalistele s-au calificat în play-off

Baschetbalistele s-au calificat în play-off

In sala de sport „Ecaterina Both”! Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat împotriva rivalei ICIM Arad pe care au învins-o cu scorul de 65-63 (39-33), victorie ce le-a asigurat locul 6 în clasament și automat calificarea în play-off.

„Lovitura de începere” a fost dată de cel mai bun rider din România, Emanuel Gyenes care se pare că a purtat noroc echipei noastre.
A fost un meci foarte greu pentru elevele lui Jose Araujo. Primele puncte au fost înscrise de formația oaspete care a și condus până în minutul 7 când sătmărencele au preluat conducerea și și-au adjudecat primele două sferturi 21-16, 18-14, iar la pauză au condus cu scorul de 39-33.
A urmat repriza a doua care a fost una de „infarct”. În sfertul al treilea echipa gazdă a condus până aproape de final pentru ca mai apoi sfertul să fie câștigat de arădence, 19-13.
Ultimul sfert s-a jucat de la egal la egal. Publicul a trecut de la agonie la extaz și chiar dacă s-a ratat destul de mult, spectatorii nu s-au oprit din a le susține pe fetele noastre care au câștigat sfertul cu 13-11 și implicit și-au învins rivalele cu scorul de 65-63 și s-au calificat în play-off.
„Meciul a fost unul foarte greu. Am câștigat la o diferență minimă. A fost o săptămână foarte grea, ne-am pregătit foarte mult și ne-am concetrat foarte mult pe acest meci și a fost vital să câștigăm. Mă bucur foarte mult că am demonstrat că suntem o echipă. Avem toate fetele apte, tot lotul complet și se vede că suntem în creștere. Doresc să le mulțumesc suporterilor deoarece fără ei nu am fi reușit în seara asta. I-am simțit în spatele nostru și asta a făcut diferența. Mă bucur că este din nou sala plină și sper să vină în continuare să ne susțină pentru că nu îi vom dezamăgi. Play-off-ul a fost doar un pas mic, dar nu trebuie să ne oprim aici și trebuie să tindem mai sus, vrem mai mult. Eu vreau neapărat o medalie”, a declarat Andrea Olah.
Pentru CSM Satu Mare au marcat: C. Reed – 22, K. Blatic – 10, M. Tavic – 9, K. Whittington- 8, A. Olah – 7, R. Laza – 5, M. Batey – 4.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus