Mircea Bolba este noul antrenor al Olimpiei Satu Mare Reviewed by CD on . După cum a anunțat sâmbătă, președintele Comitetului de Administrație (CA) al Olimpiei Satu Mare, Ioan Cîmpean, luni a avut loc o ședință cu toți membrii comite După cum a anunțat sâmbătă, președintele Comitetului de Administrație (CA) al Olimpiei Satu Mare, Ioan Cîmpean, luni a avut loc o ședință cu toți membrii comite Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sport»Mircea Bolba este noul antrenor al Olimpiei Satu Mare

Mircea Bolba este noul antrenor al Olimpiei Satu Mare

Mircea Bolba este noul antrenor al Olimpiei Satu Mare

După cum a anunțat sâmbătă, președintele Comitetului de Administrație (CA) al Olimpiei Satu Mare, Ioan Cîmpean, luni a avut loc o ședință cu toți membrii comitetului în care s-au luat unele decizii legate de clubul Olimpia Satu Mare.

Conform președintelui CA s-a decis de comun acord cu Tiberiu Csik să se facă o schimbare și anume ca Mircea Bolba să fie numit antrenorul principal, iar acesta urmează să-și facă un staff cu care își dorește să lucreze.
În ceea ce-l privește pe Tibi Csik, acesta va rămâne pe banca tehnică în calitate de antrenor secund, iar Ovidiu Suciu va rămâne în continuare antrenorul portarilor.
Vom reveni cu detalii legate de acest aspect în cursul zilei de marți, 15 martie

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus