S-a stins din viață Mircea Bolba Reviewed by CD on . Mircea Bolba, fost jucător emblematic și antrenor al echipei de fotbal Olimpia Satu Mare s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. "Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba, fost jucător emblematic și antrenor al echipei de fotbal Olimpia Satu Mare s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. "Astăzi, simbolul Olimpiei, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a stins din viață Mircea Bolba

S-a stins din viață Mircea Bolba

S-a stins din viață Mircea Bolba

Mircea Bolba, fost jucător emblematic și antrenor al echipei de fotbal Olimpia Satu Mare s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

„Astăzi, simbolul Olimpiei, Mircea Bolba a devenit, prea devreme, legendă. A fost alături de clubul pe care l-a iubit până în ultima clipă. S-a dus in lumea celor drepți așa cum știm că și-a dorit, ca antrenor al Olimpiei. Avea planuri mari, pentru anul centenar și se angajase cu pasiune la reconstrucția Olimpiei.

Pierdem un mare fotbalist, un antrenor dăruit și mai ales un Olimpist adevărat… Promitem să îi cinstim memoria cum se cuvine și să nu îl uităm niciodată. Adio Mircea Bolba, odihnește-te în pace!”, este mesajul transmis pe site-ul oficial al clubului Olimpia Satu Mare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus