Incendiu la o casă de locuit din Negrești Oaș Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu iz Ieri, în jurul orei 15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu iz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu la o casă de locuit din Negrești Oaș

Incendiu la o casă de locuit din Negrești Oaș

Incendiu la o casă de locuit din Negrești Oaș

Ieri, în jurul orei 15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit în Negrești Oaș.

La fața locului au intervenit 1 ofițer și 8 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit o încăpere din locuință inundată cu fum, care ardea mocnit, iar în interior se afla o pisică. Pisica a fost salvată la timp de către pompieri, ulterior fiind predată proprietarului.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric. Incendiul nu s-a soldat cu victime, însă au ars: materialele textile din încăpere și s-au degradat: pereții din încăpere, 2 ferestre și 3 uși .

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus