Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine la Satu Mare Reviewed by CD on . Ministrul Petre Daea se va afla sâmbătă, 20 mai 2017, în județul Satu Mare și va avea întâlniri cu fermierii și conducătorii exploatațiilor agricole din județ. Ministrul Petre Daea se va afla sâmbătă, 20 mai 2017, în județul Satu Mare și va avea întâlniri cu fermierii și conducătorii exploatațiilor agricole din județ. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Economie»Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine la Satu Mare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine la Satu Mare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine la Satu Mare

Ministrul Petre Daea se va afla sâmbătă, 20 mai 2017, în județul Satu Mare și va avea întâlniri cu fermierii și conducătorii exploatațiilor agricole din județ. Întâlnirea va avea loc la Sala mică a Palatului Administrativ din Satu Mare, începând cu ora 9:00.

De asemenea, ministrul Agriculturii se va întâlni cu producătorii agricoli care dețin cea mai mare plantație de goji din țară, cu o suprafață de 3,5 hectare cultivate, din satul Ciuperceni, comuna Agris, la ora 11:00.
Începând cu ora 13:00, ministrul va fi prezent la deschiderea oficială și va vizita expoziția de căpșuni din comuna Halmeu.
În aceeași comună, la ora 15:00, Petre Daea va inaugura o pensiune agroturistică, cofinanțată din fonduri europene, amplasată în cadrul unei exploatații agricole de 400 ha, cu ferma de bovine, peste 3.000 de oi, o plantație de meri de 6 ha și viță de vie pe 4 ha.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus