Acces liber la Biroul de Permise, în fiecare miercuri, fără programare Reviewed by CD on . Pentru a nu restricţiona sub nici o formă accesul cetățenilor la serviciile publice comunitare de înmatriculări auto și permise de conducere, după o analiză a m Pentru a nu restricţiona sub nici o formă accesul cetățenilor la serviciile publice comunitare de înmatriculări auto și permise de conducere, după o analiză a m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acces liber la Biroul de Permise, în fiecare miercuri, fără programare

Acces liber la Biroul de Permise, în fiecare miercuri, fără programare

Acces liber la Biroul de Permise, în fiecare miercuri, fără programare

Pentru a nu restricţiona sub nici o formă accesul cetățenilor la serviciile publice comunitare de înmatriculări auto și permise de conducere, după o analiză a modului în care se derulează programarea on-line la ghișeu, conducerea Instituției Prefectului Județul Satu Mare a decis ca începând cu data de 24 mai 2017, în fiecare zi de miercuri accesul la aceste ghișee să se facă fără o programare anterioară.

Decizia a fost luată datorită faptului că există cetățeni care nu au acces la internet sau nu deţin abilități de folosire a noilor tehnologii.
Pentru ziua de miercuri, orarul de funcționare a ghișeelor este între orele 8,30-16,00 pentru depunerea documentelor, respectiv 11,00-18,30 pentru eliberarea documentelor.
Menţionăm că în continuare principala modalitate de acces la serviciile publice comunitare de înmatriculări auto și permise de conducere este programarea prin intermediul on-line, direct pe site-ul Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare, www.prefecturasatumare.ro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus