Incendiu la brutăria din Poiana Codrului Reviewed by CD on . În cursul zilei de miercuri, pompierii din cadrul I.S.U. ,,Someș” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu produs în cadrul unor soci În cursul zilei de miercuri, pompierii din cadrul I.S.U. ,,Someș” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu produs în cadrul unor soci Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendiu la brutăria din Poiana Codrului

Incendiu la brutăria din Poiana Codrului

Incendiu la brutăria din Poiana Codrului

În cursul zilei de miercuri, pompierii din cadrul I.S.U. ,,Someș” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu produs în cadrul unor societăţi comerciale.

Salvatorii Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Crucişor şi S.V.S.U. Bârsău, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la sediul unei brutării situată pe raza localităţii Poiana Codrului, evenimentul fiind anunţat la ora 14:49.
La sosirea echipajelor de intervenţie, flăcările se manifestau la acoperişul societăţii comerciale, existând pericolul propagării acestora la întreaga clădire.
Incendiul a fost stins în limitele găsite, nefiind înregistrate victime.
În urma evenimentului au ars elementele de lemn şi ondulină bituminoasă din structura acoperişului, pe o suprafaţă aproximativă de 450 m2.
Cauza probabilă a incendiului: aprinderea cartonului asfaltat din componenţa acoperişului în urma căderii de jar sau scântei din hornul pentru evacuarea fumului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus