Un bloc întreg evacuat, în urma unui incendiu la Carei Reviewed by CD on . În cursul serii de sâmbătă, pompierii din cadrul ISU SOMEŞ Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu în spaţii închise. Urgenţa, semna În cursul serii de sâmbătă, pompierii din cadrul ISU SOMEŞ Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu în spaţii închise. Urgenţa, semna Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Un bloc întreg evacuat, în urma unui incendiu la Carei

Un bloc întreg evacuat, în urma unui incendiu la Carei

Un bloc întreg evacuat, în urma unui incendiu la Carei

În cursul serii de sâmbătă, pompierii din cadrul ISU SOMEŞ Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu în spaţii închise. Urgenţa, semnalată în localitatea Carei, a fost anunţată prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 la ora 21:31.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei au intervenit pentru lichidarea incendiului produs la un apartament situat la etajul superior al unui bloc de locuinţe cu patru nivele.
La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.
Pentru a evita prducerea altor situaţii de urgenţă, s-a dispus evacuarea tuturor locatarilor din imobilul afectat.
În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei, uşa şi ferestrele.
Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un scurtcircuit electric, produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire, nu au existat victime.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus