Maramureșeancă dată în urmărire, depistată în P.T.F. Petea Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente o maramureșeancă, urmărită general pentru săvârșirea infracțiunii de furt calif Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente o maramureșeancă, urmărită general pentru săvârșirea infracțiunii de furt calif Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Maramureșeancă dată în urmărire, depistată în P.T.F. Petea

Maramureșeancă dată în urmărire, depistată în P.T.F. Petea

Maramureșeancă dată în urmărire, depistată în P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente o maramureșeancă, urmărită general pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Marți, 20 iunie a.c., în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a intra în țară Marioara Viorica D., în vârstă de 26 de ani, din județul Maramureș.
În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că tânăra figurează ca fiind urmărită general.
Pe numele acesteia a fost emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Aceasta a fost condamnată la un an și șapte lui închisoare.
Persoana a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus