Festivalul Tradițiilor și Meșteșugurilor Populare la Amați Reviewed by CD on . În organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneria În organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneria Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Festivalul Tradițiilor și Meșteșugurilor Populare la Amați

Festivalul Tradițiilor și Meșteșugurilor Populare la Amați

Festivalul Tradițiilor și Meșteșugurilor Populare la Amați

În organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Păulești, la Căminul Cultural din localitatea Amați a avut loc duminică cea de-a doua ediție a Festivalului Tradițiilor și Meșteșugurilor Populare.

Evenimentul s-a concentrat pe activități artistice, iar meșterii populari din Țara Oașului, Zona Codrului și de la Asociația Borokagyökér au avut ocazia să-și prezinte măiestria.
Ideea festivalului este aceea de a promova tradițiile și valorile tradiționale. Un element specific al comunei Păulești fiind multiculturalitatea. Programul oferit de artiștii sătmăreni, și nu numai, a fost unul pe placul tuturor participanților.
Cel mai apreciat moment a fost acela a Ansamblului Județului Satu Mare, „Doruri Sătmărene”, lumea aplaudându-I minute în șir. De asemenea, au mai evoluat cunoscuta interpretă de muzică populară Veta Biriș, Petrică Mureșan, Georgiana Marina, Malvina Madar Iederean cu Dănțăușii din Soconzel și Cuța, Mihai Zele și Ansamblul Folcloric „Comoara Oașului”, precum și ansamblul de dansuri populare din Ambud.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus